in de verkenningsfase

Wat is opslag? Wat kan je met opslag doen? Welke verdienmodellen zijn mogelijk? Welke technieken zijn er? Met dit soort vragen help ik onder andere ontwikkelaars, netbeheerders en beleidsmakers. Ik begeleid je in het begrijpen van de materie, het opzetten van een visie en het maken van (business-)plannen.

in de ontwikkelfase

Hoe optimaliseer ik het verdienmodel van mijn opslagproject? En hoe kan ik mijn project ontwikkelen in lijn met mijn visie en risicoprofiel? Waar moet ik aan denken bij het verkrijgen van een vergunning? Hoe kan ik de bankability van mijn opslagproject maximaliseren? Ik help je om het verdienmodel te optimaliseren en te zorgen dat je project zo snel mogelijk naar financial close kan gaan. Voor wat extra zekerheid voer ik technical due dilligence uit.

in de operationele fase

Hoe weet je of je krijgt wat je besteld hebt? En hoe kan je zeker weten dat je systeem conform verwachtingen presteert? Meten is weten, met de juiste testen en modellen kan je alles valideren. Voor de realisatie van je project voer je een Factory Acceptance Test (FAT) uit, voor oplevering wordt een Site Acceptance Test (SAT) uitgevoerd waarbij het testprotocol en acceptatiecriteria opstellen van groot belang zijn. Voor specifieke testen kunnen we een lab inschakelen en metingen valideren aan de hand van modellen.